Jakie dane o Tobie zbieramy? 

Zanim będziemy mogli dokonać końcowej transakcji zakupu w naszym sklepie internetowym pod adresem boxlogo.pl zapytamy Państwa o imięnazwiskoadres zamieszkanianumer telefonuadres email. 

Aby można skorzystać z niektórych funkcji naszego sklepu będziesz musiał się zarejestrowaćPodczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie sklepu internetowegoRejestracja nie jest wymagana do dokonywania zakupów w naszym sklepie internetowym. 

Podczas każdej wizyty w sklepie boxlogo.pl , automatycznie zbierane  dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisztyp konkretnej przeglądarkityp systemu operacyjnegoitp. 

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowejtelefonupoczty e-mail, itpprzekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imięnazwiskoadres e-mail, itp. 

jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane? 

żadnym wypadku nie przekazujemy ani nie sprzedajemy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. 

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemuRejestracja nie jest obowiązkowa. 

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym wysłania do Ciebie zamówionego towaruTwoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty kredytowejFirma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celuPodanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu. 

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywaniewykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Tobie naszego Newslettera. 

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania. 

przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. 

przypadku naruszenia Regulaminu naszego sklepu internetowegonaruszenia prawalub gdy będą wymagały tego przepisy prawamożemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości. 

jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować? 

Jeżeli dokonałeś zakupu w naszym sklepie internetowym otrzymasz od nas email dotyczące Twojej transakcjiMożemy również kontaktować się z Tobą telefoniczniejeśli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia. 

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywaniebędziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową Newsletter. 

jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych? 

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji MOJE KONTO, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki NewsletteraDanych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąćgdyż  one częścią rachunku lub faktury. 

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies") 

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczkaktóre służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej stronyabyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlićCiasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. 

jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe? 

Nasze bazy danych zabezpieczone  przed wglądem osób trzecich. 

Zmiany polityki prywatności. 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie. 

Kontakt 

Administratorem Państwa danych jest: Boxlog Mateusz Wierzbowski z siedzibą w Łodzi, al. Wyszyńskiego 37/19 

razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatnościprosimy o kontakt poprzez e-mail kontakt@boxlogo.pl